Doelgroepen

Bijles Engels en examentraining voor het Voortgezet Onderwijs en MBO.

Bij ReadySetGo bent u aan het goede adres voor bijles Engels en Examentraining van hoge kwaliteit. Door jarenlange ervaring met individuele lessen heb ik veel inzicht gekregen in hoe kinderen en pubers de taal Engels verwerven. Bij ReadySetGo wordt tijdens de lessen volledig ingezoomd op de leerling. Door heel rustig de lesstof aan te bieden en te oefenen, kan ik als het ware in het hoofd van de leerling(e) kijken en zien waar het fout gaat om vervolgens de juiste leerstijl bij de leerling(e) te kiezen. Lessen op maat dus.

Conversatieles voor volwassenen.

Ook voor conversatieles bent u aan het goede adres. In kleine groepen van maximaal 4 personen, kunt u uw Engels opfrissen en verbeteren. In de lessen wordt bijna uitsluitend Engels gesproken met af en toe een uitleg en een oefening. Allerlei onderwerpen komen aan de orde afgestemd op het niveau van de groep. Na enkele lessen merkt u al dat u vrijer gaat spreken.

Lessen op maat.

Heeft u meer specifieke hulp nodig, dan kunt u ook bij ons terecht. Voor individuele lessen afgestemd op uw wensen. Moet u teksten schrijven voor uw werk, uw website of blog, dan kan ik u helpen met het verbeteren van die teksten op het gebied van zinsconstructies, grammatica en spelling in combinatie met uitleg natuurlijk. Moet u vergaderingen, sollicitatie of intake gesprekken voeren voor uw werk, dan kan ik u daarmee helpen. Wilt u heel gericht uw kwaliteit van Engels verbeteren op het gebied van spreek-, luister, lees, en schrijfvaardigheid of grammatica, dan kunt u ook bij ons terecht.

Leave a Reply