Bijles Engels voor leerlingen van het VMBO, HAVO, VWO en MBO.

Als je Engels moeilijk vindt en je haalt steeds maar onvoldoendes, dan is het fijn om een tijdje extra hulp te krijgen van een vakdocent. Het maakt niet uit in welke klas je zit. Of je nu in de brugklas of in de examenklas zit, je kunt gewoon bellen. Het is wel belangrijk dat je niet te lang wacht. Hoe eerder je belt, hoe minder lessen er nodig zijn om je weer op de rails te krijgen. Voor examenkandidaten is het nog extra van belang dat je je op tijd aanmeldt. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Bovendien loopt je de kans dat we geen plaats meer hebben.

We maken altijd eerst een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kijken we wat je problemen zijn en waar je hulp bij nodig hebt. We spreken ook af hoeveel lessen je in eerste instantie afneemt en op welke dag je begint met de lessen. Je ouders mogen meekomen naar het intake gesprek.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, verschilt per persoon. Sommige leerlingen hebben eenmalig 10 lessen nodig, anderen hebben jaarlijks 10 lessen nodig en weer anderen hebben het hele jaar door lessen nodig. Leerlingen met dyslexie hebben over het algemeen meer lessen nodig. Bij ‘kosten’ kun je informatie vinden over de prijzen.